Agenda

Boer’nBrood, dat kan je zelf!

De Gentse Korte Keten Kaart van Boer’nBrood is klaar.

fotoBoerenbrood2011Vanaf nu staat Boer’nBrood voor lekker korte-keten-eten waar je zelf voor kunt zorgen. De Gentse Korte Keten Kaart is een digitale en papieren kaart van Gent en omstreken waar hoevewinkels, markten, stadslandbouw, restaurants met lokale producten en abonnementen (zoals Voedselteams en groetenpakketten) op zijn aangeduid.  Allen bereikbaar met de fiets, alles lokaal gekweekt, gemaakt én geconsumeerd!

www.boerenbrood.eu

Rona Inviteert op zondag 19 januari 2014 bij de Vieze Gasten

Vogelmadammen 9023PS

‘Rona Inviteert’, dat is een cabaretavond met onbekend talent uit de Brugse Poort en oude rotten in het vak, samen op één podium! Cabaretiere Rona Kennedy bereidde gedurende een aantal weken enkele nagelnieuwe talenten voor op deze avond. Het resultaat wordt op 19 januari gepresenteerd.

Vanaf 20u zijn Productions & zonen sfeergewijs aanwezig  en Vanaf 20.30u kunt u genieten van een geweldige cabaretavond, met optredens van enkele debutanten uit de Brugse Poort en omstreken: Farida BarkiGary MchughMathieu Stevens & Annelies Buggenhout daarna de Nederlandse actrice Soula Notos, stand-upper Seppe Toremans, en de gerenommeerde Nigel Williams.

Reserveren nu via dvg@deviezegasten.org

Bij de Vieze Gasten ism Fou de Coudre vzw

www.ronakennedy.com

Fou de Coudre@ Rabot

We hebben samen met Stad Gent en Samenlevingsopbouw en ROCSA vzw de oude Alcatel Site in de Rabotwijk nieuw leven in  geblazen. Samen met buurtbewoners en buurtorganisaties.

Je kan gaan kijken naar onze laboratorium serre en genieten van de stadsakkers van de Site.

We creëerden bouwden creatieve mobiele en statische tuinen en maffe stadslandbouw-constructies.
We werkten, inspireerden, experimenteerden en bouwden samen met buurt bewoners aan een groene long voor Rabot waar voedsel, stadslandbouw en creativiteit centraal staan. Je kunt nog steeds gaan genieten van de groene long op de Site in Rabot.