Nieuws

Boer’nBrood, dat kan je zelf!

De Gentse Korte Keten Kaart van Boer’nBrood is klaar!

fotoBoerenbrood2011

Vanaf nu staat Boer’nBrood voor lekker korte-keten-eten waar je zelf voor kunt zorgen. De Gentse Korte Keten Kaart is een digitale en papieren kaart van Gent en omstreken waar hoevewinkels, markten, stadslandbouw, restaurants met lokale producten en abonnementen (zoals Voedselteams en groetenpakketten) op zijn aangeduid.  Allen bereikbaar met de fiets, alles lokaal gekweekt, gemaakt én geconsumeerd!

www.boerenbrood.eu

Bevriende gezelschappen: Doos gezelschap met  ‘Kruipend Ijs’

gescheurde voeten met tekst_jpeg_klein

Bijna dertig, een keiharde realiteit: ik ben bijna 95. Ik moet nog van alles en vooral, ik had al van alles moeten doen… En ik zie er oud uit.  Is dit het nu?  3 jonge vrouwen, bijna dertigers vertellen over hun angsten en fascinaties over het ouder worden, de quarter-life en hun dromen. Af en toe mijmerend als het tienjarige kind dat ze ooit waren en de zeventigjarige vrouw die ze zullen worden.  Drie perspectieven op één crisis, geen vluchtweg.

Speeldata: 7 en 8 februari 2014 Reserveren via doosgezelschap@gmail.com Locatie: Theater Box, Pijndersstraat 16, 9000 GENT.   Speeldata: 8 maart 2014 Reserveren via www.deviezegasten.org  Locatie: Bij de Vieze Gasten, Haspelstraat 41, 9000 GENT

…and now for something completely different

Fou de Coudre gaat op zoek naar nieuwe inspiratie en creatieve impulsen en neemt daarvoor het komende jaar een wel verdiend sabbatjaar, om terug te komen met scherpe ideeën en artistieke projecten om u tegen te zeggen!

Je kan ons wel nog steeds contacteren voor creatieve brainstormen of zotte denkmomenten via info@foudecoudre.be

Watch this space.IMG_5487